Arla blij met komst TIPPR

Tippr is een platform voor horeca professionals. De horeca professional kan door middel van Tippr eenvoudiger de keuze in het assortiment maken zonder tussenkomst van ongevraagde vertegenwoordigers.

“Mooie technologische oplossing om te communiceren met de horeca professionals”

Jasper Kooijmans, Head of Foodservice van Arla zegt blij te zijn met de komst van TIPPR. Hij verwoordt het als een mooie technologische oplossing om te communiceren met horeca professionals. Ook zal het veel tijd gaan besparen voor ondernemers als zij zelf de keuze kunnen maken welke producten zij aan hun assortiment willen toevoegen.

Vertegenwoordigers kunnen door de komst van TIPPR efficiënter worden ingezet. Hierdoor kan de horeca professional de afspraak plannen op een dag waarop het de horeca professional uitkomt. Allemaal positieve punten samen met de sterke ontwikkeling in de foodservice markt waar we nog veel van zullen horen.

“Blijf innoveren en trends in de gaten houden op gebied van food”

Arla gaat met de trends mee en blijft innoveren en trends in de gaten houden op het gebied van food. Via TIPPR kunnen zij op deze manier de horeca professional eenvoudig op de hoogte houden van de nieuwste producten in het assortiment.

“Foodservice markt is sterk in ontwikkeling”

De foodservice markt is sterk in ontwikkeling en is een flinke inhaalslag aan het maken na jaren van neergang, aldus Jasper. De inspiratie wordt vooral uit het buitenland gehaald, bijvoorbeeld Happy Italy, ​fast Italian food ​en ​foodtrucks ​uit de USA. Hier in Nederland gaat nog veel gebeuren en staat de food service markt nog aan de vooravond van mooie ontwikkelingen.

Contact