IMPRESSIE  BBB-MAASTRICHT 2018 – TIPPR PLEIN 

Het waren DRIE hele mooie, inspirerende dagen waarin we met veel passie gastvrijheid hebben getoond omdat het een feest was voor de horeca. Voor een impressie van alle bezoekers die op het TIPPR plein waren klik op de link hieronder.

 

TIPPR @ BBB Maastricht 2018 

TIPPR pakte groots uit met het TIPPR plein voor & door horeca:

« 2 van 159 »

De BBB Maastricht 2018 is hét trefpunt voor horecaprofessionals van Zuid Nederland. Tijdens de beurs pakt TIPPR groots uit en start met een nieuwe campagne: TIPPR staat voor 365 dagen BBB Maastricht. De beurs vond plaats in het MECC Maastricht en was van maandag 8 tot donderdag 10 oktober 2018

 

TIPPR PLEIN

TIPPR-PLEIN OP DE BBB: 8, 9 en 10 oktober stond tippr met zijn partners op de BBB-beurs in Maastricht. Hier werd een groot tippr-plein gebouwd waar de tippr-app drie dagen lang tot leven kwam. Horecaprofessionals en leveranciers leren elkaar kennen en praten op ons plein over de nieuwste innovaties, trends en producten in de markt, net als op de tippr-app. Op de tippr-app worden de innovaties gepresenteerd van standhouders die tijdens de BBB aanwezig zijn. Lees meer over de innovaties op de BBB op de tippr-app via het filter “BBB” en vraag direct een kaart aan, exclusief voor tippr members.

  • TIPPR GRAFFITI WALL: Op een muur van 20 m² maakt onze graffiti artist de mooiste kunstwerken. Je kunt ervoor kiezen om je eigen bedrijfslogo of je eigen tag (handtekening) op de wall te laten zetten. We maken direct een foto van jou en je team die direct wordt uitgeprint en digitaal verstuurd naar je email.

  • #TIPPR COLUMBUS TROPHY 2018: tippr was één van de 8 finalisten van de Columbus Trophy. Dit is een aanmoedigingsprijs voor succesvolle startende ondernemers die leverancier zijn aan de Horeca. Alle finalisten nemen deel aan de BBB Maastricht en zijn te vinden op de Place des Amis. Dit is het Netwerkplein in het hart van de BBB waar alle finalisten gepresenteerd worden. Op maandag 8 oktober is om 17:30 de uitreiking van de Columbus Trophy dus kom ons zeker aanmoedigen.

 

  • TIPPR BORREL: het TIPPR plein is ontwikkeld voor en door de horeca. Het belangrijkste van de BBB Maastricht is ook dat we altijd in zijn voor een feestje. Daarom was er dagelijks een TIPPR borrel. Iedere dag begon deze borrel om 15:00 en nodigen we horecaprofessionals uit om aan te schuiven en samen met ons een feestje te bouwen.

 

 

Contact