fbpx

Ben jij voorbereid op koningsdag?

Buckaroo

Eind deze maand is het weer Koningsdag! Vervolgens heb je de maanden erna weer diverse events en festivals. Grote kans dat jij het met koningsdag enorm druk krijgt in je zaak en extra punten buiten hebt om drankjes te verkopen. Is jouw horecaonderneming genoeg voorbereid om de gezelligheid om te zetten in commercieel succes? Wij zetten de belangrijkste tips voor u op een rij! 

Betalingen buiten ontvangen

Waar horecaondernemers normaal gesproken de meeste betalingen binnen bij de kassa ontvangen, heb je buiten op het terras ook klanten die ter plekke willen afrekenen. Met koningsdag heb je waarschijnlijk extra plekken buiten waar je bier of andere drankjes verkoopt aan voorbijgangers.  Met alle extra activiteiten die buiten plaatsvinden kan het zijn dat je pinapparaten tekortkomt. Zorg er dus voor dat je genoeg pinapparatuur in huis hebt. Daarnaast moet de pinapparatuur geschikt zijn voor het betalen buiten de deur en bijv. via wifi of een simkaart verbinding kunnen maken met een netwerk.

Bekijk de mogelijkheden voor extra pinapparaten 

Het huren van pinapparaten biedt flexibiliteit, vooral voor kortlopende evenementen. In plaats van te investeren in nieuwe apparatuur die niet het hele jaar door wordt gebruikt, kun je gewoon pinapparaten huren. Je kunt zelf kiezen voor welke periode je één of meerdere toestellen wilt huren. Hiermee bespaar je kosten voor je zaak terwijl je in de tussentijd wel makkelijker betalingen ontvangt.  

Profiteer deze maand nog van 20% korting!

Kortom, maak jouw horecaonderneming klaar voor koningsdag. Deze maand krijg je 20% korting op de aanschaf van pinapparatuur. Wil je binnenkort één of meer pinapparaten huren voor een event, festival of feestdag? Ga dan naar onze website!

Kom direct in contact

  https://www.buckaroo.nl/pinapparaten/branches/horeca?utm_source=tippr&utm_medium=app&utm_campaign=horeca   sales@buckaroo.nl   +31307115000

https://social.tippr.nl/een-steuntje-in-de-rug-voor-ondernemers

Laatste artikelen

Wat betekent een cash-verplichting voor de Horeca?

Als ondernemer in de horeca weet je dat elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt: je gasten verzorgen, personeel aansteken, en omgaan met veranderende...

TOPPR van maart: Hannah Marinus – De Heeren van Maarssen

We zijn trots om Hannah Marinus, Project- en Operations Manager bij De Heeren van Maarssen, aan te wijzen als TOPPR van maart! Hannah is een echte horecatopper...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg