DE BEAUTY BOWL

DE BEAUTY BOWL

  Zaterdag: 21-10-17 #TIP – Gasten verrassen met de mooiste gerechten is het mooie aan de horeca. Anderen blij maken en een onvergetelijke avond bezorgen. Deze beautybowls zijn in ieder geval op de goede weg. Het is een gezond, fotogeniek

REVIEWS ZIJN GRATIS RECLAME

REVIEWS ZIJN GRATIS RECLAME

  Vrijdag: 20-10-17 #TIP – Reviews werken hetzelfde als mond-tot-mondreclame. Dat is de meest waardevolle en de goedkoopste manier van marketing! Er is niets geloofwaardiger dan een review van een echte gast en deze kunnen direct voor een omzetgroei zorgen

WINE FACT

WINE FACT

    Donderdag: 19-10-17 #TIP – Tegenwoordig hebben steeds meer wijnflessen een draaidop. Dit werkt natuurlijk een stuk gemakkelijker en scheelt je horecapersoneel een hoop tijd. Maar wist je dat gasten bereid zijn meer te betalen voor een wijnfles met een

MILLENNIALS MATTER

MILLENNIALS MATTER

    Woensdag: 18-10-17 #TIP – De Millennials, de twintig tot veertigers van nu, zijn de nieuwe generatie horecagasten met spending power die vragen om een specifieke benadering. Zij komen het vaakst buiten de deur en hebben vaak een uitgesproken voorkeur

RAMEN? AMEN!

RAMEN? AMEN!

    Dinsdag: 17-10-17 #TIP – Steeds vaker verschijnt hij op de menukaart; de traditionele Japanse noodlesoup Ramen. In Japan zelf wordt Ramen veel vaker gegeten dan bijvoorbeeld sushi. Ook hier moet sushi meer plaats gaan maken voor de Ramen restaurants

LET’S GO CHESTNUTS

LET’S GO CHESTNUTS

    Maandag: 16-10-17 #TIP – Het herfstseizoen is begonnen en dat betekent dat de kastanjes weer voor het oprapen liggen. Wist je dat je met kastanjes ook hele lekkere gerechten kunt maken? Let wel op: Gebruik hiervoor wel de tamme

DONUTCCINO

DONUTCCINO

    Zondag: 15-10-17 #TIP – Sugarrush of niet, de donutccino is de nieuwe guilty pleasure die heel social media overvliegt. Het is de opvallende combi van een donut bovenop je slagroom en ijskoffie. Van alleen al de foto loopt

SWEET POTATO TOAST

SWEET POTATO TOAST

    Zaterdag: 14:10-17 #TIP – Forget about ‘’gewoon geroosterd brood’’. Toast van geroosterde zoete aardappel is de nieuwe culinaire trend. Het ziet er heerlijk uit en is daarnaast een goedkoop en gezond alternatief. Het is heel gemakkelijk te maken.

WINTERTERRACE GOALS

WINTERTERRACE GOALS

    Vrijdag: 13-10-17 #TIP – In de winter moet je als horecaondernemer net iets meer je best doen om gasten het terras op te lokken. Terrasverwarming en dekentjes kunnen hierbij goed bij van pas komen. Maar denk ook aan sfeervolle

BEWUST VIS KOPEN

BEWUST VIS KOPEN

    Donderdag: 12-10-17 #TIP – Veel vissoorten zijn bijvoorbeeld overbevist: ze dreigen uit te sterven. Door bijvangst sterven er verder veel meer zeedieren dan we opeten. Gelukkig zijn er vissoorten waarvan de vangst (of kweek) weinig schadelijk is voor

%d bloggers liken dit:

Contact