fbpx

A CROISSANT A DAY..

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Dinsdag: 30-01-18

#TIP – In Amerika brengen ze op 30 januari elk jaar een ode aan het heerlijke Franse broodje; de croissant. Dat is meer dan terecht aangezien de croissant enorm veelzijdig kan zijn. In Australië lopen ze hier al op voor bij The BAM BAM Bakehouse bijvoorbeeld, en gebruiken ze croissantjes als basis voor hamburgers, sandwiches en gebakjes. Wil je met jouw horecabedrijf in Nederland een voorloper zijn op deze trend? Zet dan een paar croissant-creaties op je menu! Bijvoorbeeld de red-velvet croissant of een croissant met blauwe alg. Het wordt sowieso een Instragramhit! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app fotocredits: Bam Bam Bakehouse

 

  


 

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg