fbpx

ALLE BITTERBALLEN VERZAMELEN

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Zaterdag: 25-11-17

#TIP – Hij is niet weg te denken uit de Nederlandse borrelcultuur, de bitterbal. De gefrituurde snack gevuld met ragout is al jaren oud, maar vandaag de dag nog steeds terug te vinden op bijna elke snackkaart. Wil je toch onderscheid maken met het serveren van jouw bitterbal? Experimenteer met de vulling! Denk bijvoorbeeld aan een ragout van wild vlees, schelpdieren of een vega variant gevuld met puree van biet en pompoen. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app
fotocredit: culy

  


Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg