fbpx

Chocolade Oesters met Valentijn

[rev_slider alias=”horeca”]

 

Oesters niet Zout maar Zoet:

Oesters en Valentijn zijn de perfecte voedingsbodem voor liefde en romantiek. Alleen houden niet alles gasten van de zilte smaak van Oesters. Als uitbreiding op het Nature-assortiment introduceert Dobla nu de chocolade-oesterkop en -deksel voor een opwindende, verrassende en ware overgave aan de chocoladesmaakervaring. Er zijn 12 complete chocolade-oesters in een Dobla-verpakking: de traditionele dozijn oesters maar dan gemaakt van chocolade.

1.  Hoewel het er misschien echt uitziet, zijn de Dobla-oesterschelpen echt gemaakt van chocolade en kunnen ze in zijn geheel worden gegeten.
2. De chocoladekoppen zijn ideaal om te vullen met de creatie van chef-koks en om als dessert te dienen. Ze voegen een opwindend verrassingseffect toe: je kunt ook de schelpen eten!
3. Op basis van de grootte van een echte oester, gemaakt van witte chocolade met een tweekleurige kleurenspray (100% natuurlijke kleur) voor een realistisch effect.
4. Er zijn talloze zoete en hartige mogelijkheden om het te serveren.
5. Ook mogelijk om te serveren in combinatie met de Dobla Pearl en / of Chocolade citrusvruchtenbekers en -deksels om de heerlijke chocoladebelevenis te voltooien.

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld DOBLA in en druk op opslaan. De artikels over de Oester verschijnt in je scherm. Binnenkort te verkrijgen via de groothandel maar nu al aan te vragen via tippr-app.

 

 

              

 

[yotuwp type=”videos” id=”UIDT1vB5LPE” player=”showinfo=0&rel=0″]


 

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg