fbpx

CIRCULARITEIT

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Dinsdag: 05-12-17

#TIP -Onder het mom van duurzaam leven komen er steeds meer ideeën opzetten om gebruikte materialen nieuw leven in te blazen. Het hergebruik van afval, beter bekend als circulariteit, wordt ook in de horeca steeds belangrijker. Nieuwste innovaties verlengen de levensduur van oude wijnflessen die worden omgetoverd tot prachtige drankglazen, tot oude colaflesjes die worden samengesmolten tot de meest unieke doppen. Nog meer informatie over circulariteit en inspiratie voor duurzame producten? Check onze app! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg