fbpx

CIRCULARITEIT

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Dinsdag: 05-12-17

#TIP -Onder het mom van duurzaam leven komen er steeds meer ideeën opzetten om gebruikte materialen nieuw leven in te blazen. Het hergebruik van afval, beter bekend als circulariteit, wordt ook in de horeca steeds belangrijker. Nieuwste innovaties verlengen de levensduur van oude wijnflessen die worden omgetoverd tot prachtige drankglazen, tot oude colaflesjes die worden samengesmolten tot de meest unieke doppen. Nog meer informatie over circulariteit en inspiratie voor duurzame producten? Check onze app! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg