fbpx

COCKTAILS UIT & THUIS

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

 

#TIP – COCKTAILS UIT & THUIS: de cocktail categorie groeit in Nederland. Belangrijk is de cocktail in Nederland op de kaart te zetten, neem je gasten mee in de wondere wereld van de cocktail. Gasten kunnen alleen moeilijk kiezen, je zou ook kunnen denken aan een mini-cocktail of een cocktail-flight. Of wat dacht je van een cocktail laten bezorgen! Flying Dutchmen is de eerste cocktailbar die cocktails aanbiedt via Deliveroo in Nederland en ze worden geleverd met 2 souvenirs.

STORYTELLING:

Hoe zorg je ervoor dat gasten juist jouw cocktail en/of jouw bar nooit meer vergeten? Neem ze mee in de wondere wereld van de cocktail! Vertel je gasten het verhaal achter jouw cocktail en maak hun beleving nog intenser. Een verhaal bij je product verkoopt en neemt je gasten mee in jouw belevingswereld.

Er bestaan talloze cocktailbars, maar veel cocktails blijven toch wel oppervlakkig. Heb jij een eigen cocktail? Vertel je gasten het verhaal hierachter. Het is voor gasten ontzettend leuk om een kijkje te mogen nemen in jouw belevingswereld. Hoe is de cocktail tot stand gekomen? Hoe ben je aan de ingrediënten gekomen?

Je kunt zelfs iets creatiever aan de slag door er een fictief verhaal van te maken. Maak een karakter van jouw cocktail en vertel juist zijn avontuur! Hoe is de cocktail bij jou terecht gekomen? Neem je gasten mee op reis en zorg dat zij een onvergetelijke avond hebben.

COCKTAIL INSPIRATIE:

Timo Janse, eigenaar Flying Dutchmen Cocktails Amsterdam deelt op de tippr app de cocktails die iedere Horeca zaak hoort te kennen. Aangevuld met de product tips die ze gebruiken bij Flying Dutchmen.

SAZERAC COCKTAIL

  • -60 ml cognac EN/OF rye whisky – wij gebruiken Giboin Napoleon EN/OF Sazerac rye
  • -1 bar spoon suiker siroop 2:1
  • -3 dashes Peychaud bitters
  • -1 dash angostura bitters
  • -15 ml absinthe -wij gebruiken Kubler

Koel een rocks glas voor met crushed ijs en giet hier de absinthe in. Stir apart de andere 4 ingrediënten over ijsblokjes in mixing glas. Strain de absinthe (nu gekoeld) in shotglas en gooi het rocks glas leeg. Strain mixing glas in rocks glas en garneer met citroenschil.

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld COCKTAIL in en druk op opslaan. De artikels over de cocktails verschijnt in je scherm.

 

  

 


 

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg