fbpx

DALUREN BENUTTEN

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DALUREN BENUTTEN

 

Maandag: 19-03-18

#TIPPR – Als horecaondernemer vind je het natuurlijk belangrijk om alles uit je zaak te halen en je omzet te vergroten. Het optimaliseren van je daluren kan een slimme manier zijn hiervoor. Dynamic pricing zou je kunnen helpen bij het optimaliseren van deze uren. Met dynamic pricing pas je de verkooprijzen aan, adhv variable factoren. Tijdens daluren zullen prijzen dus lager liggen en hiermee trek je meer gasten. Je kunt hiermee oneindig creatief zijn. Belangrijk is wel dat je zorgt voor constante kwaliteit. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

No Waste TOPPR trui

Cheffix Samenwerking Cheffix en TipprWij zijn Cheffix! Onze passie ligt in het vervaardigen van betaalbare, hoogwaardige kokskleding. Met 25 jaar ervaring in de textiel, dankzij...

‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten!

BBB Maastricht BBB Maastricht is dé horecavakbeurs die Nederlandse en Belgische horecaprofessionals verbindt in MECC Maastricht van 7 t/m 9 oktober 2024.Bezoekers kunnen zich verheugen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg