fbpx

DONUT WORRY

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DONUT WORRY

 

 

Zaterdag: 14-04-18

#TIP – Soms komt er een trend voorbij die het lukt om een klein stukje hemel op aarde te creëren. Wat dacht je namelijk van donuts gedrenkt in prosecco? We horen een koor op de achtergrond zingen bij elke imaginary hap die we nemen alsof je op een roze wolk zit. Het recept is heel makkelijk. Na het bakken kun je de donuts in een ‘proseccobadje’ dompelen gevolgd door een badje van bladgoud, gekleurde suikers of glitters. Een perfecte finishing touch. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg