fbpx

EASTER EMPANADA

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#EASTER EMPANADA

 

Vrijdag: 22-03-18

#TIP – Met Pasen in aantocht is het een perfect moment weer eens een leuke snack voor op de brunchtafel te tippen. Viva de Empanada! Een Empanada is eigenlijk niks anders dan een Spaans deegflapje met een warme hartige vulling. Het deeg wordt traditioneel gemaakt van bloem en rundvet, wat zorgt voor een knapperig troostend effect. Verras je gasten met deze simpele snack. Wat dacht je van een vulling met pompoen, kip en rozemarijn? Daar eet je je vingers bij op! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app  fotocredits: culy

  


Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg