fbpx

KOP-TOT-STAART

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#KOP-TOT-STAART

 

Zaterdag: 28-04-18

#TIP -Het kop-tot-staart-principe heeft zich ook in de barwereld weten te nestelen. En dan met name voor het fruit, de groente en de kruiden die worden gebruikt. Bladeren, sap en de overgebleven schillen van citrusvruchten, overrijp fruit en overgebleven kruiden worden gebruikt om limonades of siropen te maken. Ook decoraties worden gemaakt van overgebleven stukken van de sinaasappel, citroen of limoen. Het kop-tot-staart-principe speelt zich niet alleen meer af in restaurants, maar verovert nu ook de barwereld. Geweldige ontwikkeling! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg