fbpx

KOPSTOOTJE

[rev_slider alias=”horeca”]

 

 

#TIP – KOPSTOOTJE: Zowel in de productie als in de smaak hebben bier en genever veel overeenkomsten. Beide hebben graan als belangrijkste basis-ingrediënt en gebruiken kruiden als hop voor de smaak. Omdat veel ingrediënten hetzelfde zijn, worden bier en genever al sinds de 17e eeuw vaak naast elkaar gebrouwen. Door het samen te drinken komen de ingrediënten beter tot hun recht dan alleen en nieuwe smaken worden zelfs gecreëerd. Bij genever en bier geldt dan ook 1+1=3. Een perfect voorbeeld hiervan is de Poorter van Lowlander in combinatie met de Corenwyn van Bols.

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld Kopstootje in en druk op opslaan. De artikels over de kopstootjes verschijnt in je scherm.

 

 


 

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg