fbpx

LATE DINING

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Donderdag: 18-01-18

Op de menukaart zie je nog regelmatig de klassieke drie verdeling: een menu heeft een ontbijt, lunch en diner bladzijde. Toch lijkt deze drie-eenheid steeds meer af te nemen en plaats te maken voor verschillende en meerdere eetmomenten per dag. Gerechten die bij het ontbijt lijken te horen, worden steeds vaker voor de lunch besteld, en andersom. De moderne consument houdt zich niet meer aan de vaste tijden en eet wanneer hij wilt, wat hij wilt. Door de verschillende eetpatronen van de consument, is het slim hierop in te spelen door de menukaart minder gecategoriseerd te maken. Daarnaast horen we steeds vaker van de nieuwe trend: het souper. Met souper wordt bedoeld de trend om ’s avonds laat nog te dineren. Ook wel, late dining. Steeds meer horecazaken in Amsterdam spelen in op de vraag van consumenten en toeristen, om ook na 10 uur nog eten te kunnen bestellen. #TIPPR@ Appstore www.tippr.nl/app 

 

 

  

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg