fbpx

MATHEMATICS

 

 

Vrijdag: 22-9-17

#TIP – Reken de loonkosten en omzet eens per afdeling uit! Zo kun je goed zien hoe elke afdeling presteert. Ook zie je zo sneller een positieve of negatieve trend binnen jouw zaak. Misschien haalt de “afdeling” bediening met minder kosten meer omzet op dan het keukenpersoneel – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg