fbpx

ROCK ON, VEGGIES

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Zondag: 21-01-18

#TIP – Het wordt steeds duidelijker bij de consumenten dat het dagelijks eten van vlees en vis geen must is om genoeg proteïnen en mineralen binnen te krijgen. Steeds meer lijkt het de trend te zijn om dierlijke producten te laten staan omdat dit in veel gevallen beter voor de natuur en onze gezondheid is. Deze zogenoemde wortel-tot-blad filosofie wordt al in veel keukens gehanteerd met daarbij de ‘slachthuizen’ voor groenten. Steeds meer foodentrepeneurs laten zien dat groenten ook een stoer karakter met zich meedragen en er zullen meer vegetarische ambassadeurs komen, ook in Nederland. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


 

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg