fbpx

SHARING IS CARING

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Vrijdag: 17-11-17

#TIP – Nederlanders zijn geen Nederlanders als ze niet van gratis houden. Wil je met jouw horecabedrijf onderscheid maken? Serveer eens in de zoveel tijd wat kleine samples van gerechten die ook op de kaart staan. Dit kan in de vorm van een amuse, of tijdens de borrel. Het staat gastvrij en vaak smaakt een klein hapje naar meer, waardoor gasten het gerecht bestellen. – @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg