fbpx

SLOW COFFEE

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#SLOW COFFEE

 

 

Zondag: 22-04-18

#TIP – Na de hype van de snelle en intense Italiaanse espresso, is het tijd voor een tegenbeweging: Slow Coffee. Bij Slow Coffee gaat het om de ‘langzame’ zetmethodes die de nuances en zachtheid van je koffie tot z’n recht laten komen. Die obviously meer tijd kosten en daardoor de kans om al zijn interessante smaken af te geven. Dit staat tegenover de korte extractietijd van een espresso waarbij juist gebruik wordt gemaakt van melanges. Hierbij geven de afzonderlijke bonen alleen hun eerste en meest kenmerkende smaak af. Bij Slow Coffee draait het daarentegen dus om de unieke en genuanceerde smaak van een koffie en de beleving van het drinken ervan.- #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg