fbpx

SPICE IT UP

[rev_slider alias=”toevoegen”]

 

Zondag: 11-02-18

#TIPPR – Tegenwoordig worden in gerechten de meest excentrieke kruiden en ingrediënten gebruikt. Erg leuk en uniek natuurlijk, maar voordat de bediening elke smaak of kruid heeft uitgelegd ben je weer een uur verder. Een handige tip is het gebruik van ingrediënten kaartjes, voor nadere uitleg over smaak, oorsprong en gebruik. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg