fbpx

‘T BESTE VAN BIJVANGST

 

Donderdag: 02-10-17

tippr.nl #TIP – Een vers gebakken visje. Wie wordt daar nou niet happy van?! Om verspilling van vis tegen te gaan, zijn er maatregelen genomen binnen de visserijsector en worden vissers verplicht al hun vis aan wal te brengen. Ook de ongewenste vis dus, de bijvangst. Er worden veel culinaire mogelijkheden en kansen ontdekt met deze bijvangst. De inkoopprijs is laag, de bereiding vaak hetzelfde en je hebt veel variatie! Lees meer op onze app over bijvangst en inspiratie voor een heerlijke bijvangst-bouillabaisse. – #TIPPR @ AppStore

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg