fbpx

WILD BIJ DE BORREL

[rev_slider alias=”horeca”]

 

 

#TIP – WILD BIJ DE BORREL: borrelen, daar zijn wij Hollanders goed in toch? Een borrelplank met daarop een bittergarnituur of wat kaas en worst is bijna niet weg te denken bij een tafel Hollanders die een drankje doen. Heb je weleens gedacht aan wild bij de borrel? Door wild toe te voegen kan er een bijzondere draai aan de traditionele borrelplank worden gegeven zonder dat deze verandert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kroketjes en grilworst van wildzwijn van Wild van Wild, een pastrami van gans of 12 maanden gerijpte coppa.

Kroketjes: Deze kroketjes worden op de klassieke wijze bereid. Eerst wordt een bouillon getrokken van botten en vlees waar vervolgens een heerlijke salpicon van wordt gemaakt. De kroketjes worden afgemaakt met panko (Japans paneermeel), zodat ze minimaal vet en maximaal knapperig zijn.

– 10% KORTING BIJ WILD VAN WILD* –

*Deze promotie is alleen geldig bij de eerste bestelling van Wild van Wild

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld WILD in en druk op opslaan. De artikels over de wild verschijnt in je scherm.

 


 

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg