fbpx

WINTERTERRACE GOALS

 

 

Vrijdag: 13-10-17

#TIP – In de winter moet je als horecaondernemer net iets meer je best doen om gasten het terras op te lokken. Terrasverwarming en dekentjes kunnen hierbij goed bij van pas komen. Maar denk ook aan sfeervolle elementen, zoals kussen, vuurkorven bijpassende gerechten. Ook al zijn Nederlanders echte terrasgangers, er moet in de winter wel iets meer moeite in gestoken worden. Bezorg je gasten een heerlijke, warme en winterse avond. – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

Laatste artikelen

10 TIPS Trend: No Waste Restaurant

Kosten Besparen met No Waste - van Waste naar No Waste RestaurantDuurzaamheid in de horeca gaat verder dan het bord - het is een ketenbrede...

Lekker zomers: gekonfijte Artisjokburger

Caprichos del Paladar Steeds meer consumenten kiezen voor een burger. Hier zien we dat steeds vaker de keuze gemaakt wordt voor een gezonde gourmet burger.Caprichos...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg