fbpx

XO KAASPLANKJE

[rev_slider alias=”horeca”]

 

#TIP – XO KAASPLANKJE: de XO kaas van Reypenaer is heerlijk in combinatie met een mooi gerijpte drank. Een goed voorbeeld hiervan is de Remy Martin XO. Dit is een heel complexe cognac samengesteld uit de cognac van 400 verschillende cognacvaten. In de neus aroma’s van zomerfruit met florale toetsen van witte bloemen zoals jasmijn. In de mond komen vooral de rijpe smaak van sappige pruimen en gekonfijte sinaasappelen naar voren, aangevuld met wat hazelnoot, honing, vanille, bittere chocolade en op het eind een beetje boomhars. In combinatie met kaas primeren vooral nootachtige toetsen. Het lijkt wel een alcoholische walnotentaart, waarin ook de zoete fruittonen van pruim en sinaasappel en de bittere chocolade een rol spelen. De kaas zelf heeft een uitzonderlijke complexe, diepe smaak en geur met gerijpte mineraalkristallen.

Lees hier meer over op de tippr app:

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld KAAS in en druk op opslaan. De artikels over kaas verschijnen in je scherm.

 

 


 

Laatste artikelen

Een verrassende Maaza Colada!

Maaza Laat de zomerse vibes in jouw zaak stralen met de verrukkelijke Mango Colada, gemaakt met de heerlijke Maaza Mango. Maaza gebruikt enkel de allerbeste...

De Rijping van Oude Kaas in de Horeca

Kaasrijping, of affinage, is een essentieel proces waarbij kaas onder specifieke condities rijpt om zijn smaak, textuur en aroma te ontwikkelen. Dit proces varieert...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg