fbpx

ZOETE LENTE

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#ZOETE LENTE

 

Dinsdag: 20-03-18

#TIP – Vandaag is de lente officieel begonnen, met een heerlijk voorjaarszonnetje. Langzamerhand zie je de eerste bloemen al uit de grond schieten en binnen no time staan de velden weer in bloei. Je kunt nu ook de lente op jouw menukaart krijgen door de chocoladetulpen van Dobla te gebruiken op je desserts en patisserie. Verras je gasten met deze tulp, van 100% natuurlijke kleurstoffen in volle bloei als decoratie. Verfrissend en lekker, te verkrijgen op de onze app! – #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

  


Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Trend: Vrouwen aan de top in de Foodservice

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Michelin sterren 2024: Frankrijk

Drie MICHELIN sterren La Table du Castellet, chef Fabien Ferre & Le Gabriel La Reserve Paris , chef Jerome Banctel
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg