fbpx

De perfecte gin: serveren

Gin-tonic is al een aantal jaar een van de populairste drankjes op de menukaart. Verfrissend en ideaal voor de zomer (maar stiekem ook in de winter). Hij is makkelijk om te maken en op ieders behoefte aan te passen door middel van de garnering. Alhoewel dit drankje makkelijk te maken is, delen wij wel graag een paar tips die kunnen helpen om dat extra beetje perfectie er uit te halen!

TIP 6: Serve
Als kers op de taart roer je alle ingrediënten nog even goed door elkaar met een cocktaillepel en serveer de de gin-tonic meteen. Het is gebruikelijk om 2/3 van de tonic in te schenken en de rest naast het glas te zetten, om de gast te laten zien wat hij drinkt.

Foto credit: Simply J&K

https://social.tippr.nl/de-perfecte-gin-serveren

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg