fbpx

DUURZAAMHEID

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DUURZAAMHEID

 

Zaterdag: 26-05-18

#TIP – DUURZAAMHEID ACHTER DE BAR: Een van de grote thema’s in de bar industrie is Duurzaamheid. Hoe kan een cocktail bar niet alleen beter met het milieu omgaan, maar ook nog eens betere marges behalen en een positief signaal afgeven? Zo kan je al denken over “sustainable” ijs, cocktails zonder ijs wat leidt tot minder waterverbruik. Of geen plastic rietjes meer aan te bieden, 6% van het zwerfafval in Nederland komt van rietjes. Bezoek de Perfect Serve Barshow voor meer inspiratie, mail naar info@tippr.nl voor een plek op de gastenlijst.

 

  


Laatste artikelen

Podcast de Stamtafel – Zoektocht naar de Horeca TOPPR

Luister naar de nieuwste aflevering van de Stamtafel, de podcast die gastvrijheid in de schijnwerpers zet. Deze keer vertelt Colin Westerwoudt van Tippr over...

Michael Schouten – Restaurant De Korte Duinen

De eerste TOPPR van 2024 is bekend: bedrijfsleider Michael Schouten (29) werkzaam bij Restaurant de Korte Duinen in Soest. Hij werkt al sinds zijn...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg