fbpx

DUURZAAMHEID

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DUURZAAMHEID

 

Zaterdag: 26-05-18

#TIP – DUURZAAMHEID ACHTER DE BAR: Een van de grote thema’s in de bar industrie is Duurzaamheid. Hoe kan een cocktail bar niet alleen beter met het milieu omgaan, maar ook nog eens betere marges behalen en een positief signaal afgeven? Zo kan je al denken over “sustainable” ijs, cocktails zonder ijs wat leidt tot minder waterverbruik. Of geen plastic rietjes meer aan te bieden, 6% van het zwerfafval in Nederland komt van rietjes. Bezoek de Perfect Serve Barshow voor meer inspiratie, mail naar info@tippr.nl voor een plek op de gastenlijst.

 

  


Laatste artikelen

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...

Horeca TOPPR gezocht ?

De Horecava is weer afgelopen. Tijdens deze beurs hebben wij vele horeca-toppr’s een podium gegeven. Zonder deze TOPPR’s zou de ‘huiskamer van Nederland’ namelijk...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.