fbpx

DUURZAAMHEID

[rev_slider alias=”toevoegen”]

#DUURZAAMHEID

 

Zaterdag: 26-05-18

#TIP – DUURZAAMHEID ACHTER DE BAR: Een van de grote thema’s in de bar industrie is Duurzaamheid. Hoe kan een cocktail bar niet alleen beter met het milieu omgaan, maar ook nog eens betere marges behalen en een positief signaal afgeven? Zo kan je al denken over “sustainable” ijs, cocktails zonder ijs wat leidt tot minder waterverbruik. Of geen plastic rietjes meer aan te bieden, 6% van het zwerfafval in Nederland komt van rietjes. Bezoek de Perfect Serve Barshow voor meer inspiratie, mail naar info@tippr.nl voor een plek op de gastenlijst.

 

  


Laatste artikelen

Verbind je team aan succes! – Als VIP naar BBB Maastricht

Ontdek hoe Dennis van den Beld, chef-kok van Restaurant Het Roode Koper, zijn toptalent in de horeca koestert. Hij benadrukt het belang van luisteren...

Max Grootendorst – Bij Erik

Max Grootendorst is souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. Iedere dag staat hij weer klaar om te knallen in de keuken en de...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop