TIPPR is ontwikkeld voor leveranciers om in contact te komen met horeca ondernemers. Horeca ondernemers zijn opzoek naar inspiratie omdat ze dagelijks hun gasten opnieuw moeten verleiden. Omdat ze beperkte tijd hebben maakt de horeca ondernemer gebruikt van digitale tools, sterker nog 92% van de Horeca B2B doet online research voor de koop.

  • 92% van de Horeca B2B doet online research voor de koop*
  • 57% van de klantreis wordt afgelegd zonder tussenkomst van een salesprofessional*

DIGITAL SELLING op het juiste moment op de juiste plaats, 57% van de klantreis wordt al afgelegd zonder salescontact. Digital selling is al een onderdeel van de dagelijkse routine van de B2B-Horeca. De vraag is alleen hoe moet je als leveranciers inspelen op de horeca customer journey ?

 

“SHARE OF VOICE BELANGRIJK IN B2B**

  • 75% van de Horeca B2B gebruikt social media voor het checken van bedrijven*

“BEREIKSTRATEGIE EFFECTIEVER DAN LOYALITEITSSTRATEGIE**

TIPPR helpt leveranciers met het vormgeven van de customer journey, als Digital Selling Expert kunnen we meedenken over elke fase van de customer journey. Dit doen we met o.a. de TIPPR platvormen gericht op awareness, social, search en i.s.m. groothandels. Daarnaast kan de Social Selling Company die gespecialiseerd is in digital sales met LinedIn en andere social media ook nog adviseren.
TIPPR is hierin ontwikkeld voor leveranciers om gefocust in contact te komen met horeca ondernemers. Dagelijks matcht TIPPR horeca ondernemers en leveranciers met behulp van digital selling, dit gebeurt alleen als de horeca een “vrijblijvende afspraak” aanvraagt geheel volgens de privacy richtlijnen, AVG.

*Bron: The Social Selling Company 
**Bron: Rob Revet, FNDMNTL: Handleiding voor effectieve B2B-merken

 

MIJN.TIPPR.NL 
TIPPR heeft voor leveranciers een eigen omgeving ontwikkeld waar producten toegevoegd of bewerkt kunnen worden. Afhankelijk van het gekozen TIPPR plan kunnen er een aantal producten geupload worden. Het grootste voordeel is dat je een vast maandbedrag betaald, alle leads die gegenereerd worden zijn dan GRATIS en hier betaal je niet extras voor.

 

Het TIPPR plan heeft drie opties:

Bijkomend voordeel is dat je dagelijks ook geïnspireerd wordt omdat je met het TIPPR plan een login krijgt waarmee je zelf ook gebruik kan maken van de TIPPR app. Klik hier als je meer wil weten over de verschillende TIPPR plannen. 

 


Kies je 

TIPPR 

plan

Max. aantal producten

Registratie kosten per product

Game deelname

TIPPR app logins

Content items per maand

24h support

TIPPR.tv

Promoties per jaar

Group deals

Lead overzicht

Comments inzichtelijk

Marketing advies

Upload service

Event korting

Lead kostenLight

€ 95

per maand

(minimaal  2 kwartalen)

2

€ 50

4

25%

Gratis


Business

€ 249

per maand
(minimaal  1 kwartaal)

6

€ 50

12

2

2

50%

Gratis

BESTE PRIJS


Premium

€ 395

per maand

(minimaal  1 kwartaal)

10

€ 25

25

3

4

1

100%

Gratis

 

  • Kosten worden vooruit gefactureerd per kwartaal
  • Één kalendermaand opzegtermijn


Contact