fbpx

Hardlopers voor bij de koffie

Pastridor Viennoiserie

Consumenten zijn steeds vaker bezig met gezonde voeding maar als ze in de horeca komen zijn ze op zoek naar een verwenmoment, een guilty pleasure. Wist je dat: 

  • 80% van de zoetigheden wordt geserveerd met een (warm) drankje
  • de helft van de gasten bij koffie of thee iets zoets neemt
  • 50% van de hotelgasten graag een croissant eet bij het ontbijt

Koffie is trending en daarmee een winstmaker voor de horeca, maar ook de favoriete keuze van je gasten. Hoe kun je als horecabedrijf je koffie-omzet verhogen en welke producten moeten worden aangeboden naast het gebruikelijke gebak?

Heb je ooit gedacht aan viennoiserie? Hier zijn enkele producten van Pastridor waar je jouw gasten mee kan verwennen: 

  • Golden Croissant
  • Hazelnoot-Choco Croissant
  • Premium Abrikozen Croissant
  • Pecanotenkoek
  • Cinnamon Scandi Swirl
  • Kaneelkoek

Kom direct in contact

  https://pastridor.com/nl/golden-croissant?utm_medium=referral&utm_source=tippr&utm_campaign=tippr   info@pastridor.com   +31416560088

https://social.tippr.nl/ontdek-de-hardlopers-voor-jouw-koffiemoment

Laatste artikelen

TOPPR: Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken 

Kom je eten bij café-restaurant de Koning van Denemarken in Rhenen, dan maakt gastheer Geurt Jan Heikamp er een feestelijke beleving van. Hij toont...

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg