fbpx

Kippendij zoals je ’m nog nooit serveerde

Salomon Foodworld

SALOMON FoodWorld® zet ook in 2025 nieuwe maatstaven in de gastronomie. Of het nu gaat om flexibiliteit of internationale diversiteit. De innovaties van dit jaar combineren genot en efficiëntie en bieden restauranthouders slimme oplossingen voor de eisen van een moderne keuken.

Chik‘n® Thigh Hot Hone: De tweede innovatie is de allrounder voor kipliefhebbers: volledig uitgebeende, sappige kippendijfilets met huid, gemarineerd met honing en chili. Het hoogtepunt voor verschillende eetmomenten, als hoofdgerecht, bowl- of salade-topping, maar ook als sandwich- en burgerbeleg.

  • Kippendijsteak zonder bot 
  • Sappig met knapperige huid
  • Als beleg, middelpunt van het bord of topping

Kom direct in contact

  https://www.salomon-foodworld.com/nl/neuheiten-musterbox-2025?utm_source=tippr   salesofficeint@salomon-foodworld.com   +31889953549

https://social.tippr.nl/expect-the-unexpected-2

Laatste artikelen

Negroni Sbagliato

“Sbagliato” is een Italiaans woord dat “fout” of “vergissing” betekent. In de context van cocktails verwijst het naar de Negroni Sbagliato, een variatie op...

TOPPR van mei: Robin Lindhout – Eventmanager bij Sunset Beachbar, Alphen aan den Rijn

Robin Lindhout is eventmanager bij Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn en is horeca TOPPR van de maand mei. Ze draait haar hand nergens voor...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg