fbpx

Melk zonder koe: duurzaam en lekker

Perfect Day introduceert een nieuw alternatief voor amandelmelk en sojamelk, namelijk: koemelk zonder koe! De melk zonder koe is eind 2017 pas beschikbaar, dus wij moeten nog een beetje geduld hebben. Deze melk is gemaakt door middel van een proces dat verdacht veel lijkt op het brouwen van bier. Met behulp van gist en fermentatie technieken, zitten in deze melk dezelfde proteïnen die koeien normaal gesproken maken. Dit is een product om in de gaten te houden! Wij zijn in ieder geval al erg benieuwd.

Foto credit: Perfect Day

https://social.tippr.nl/melk-zonder-koe-duurzaam-en-lekker

Laatste artikelen

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Aangezien elke cashewappel...

TOPPR van April:  Bilal – HighSide Burgers 

Zeven maanden geleden opende Paulos Dimitropoulos, HighSide Burgers in Alphen aan den Rijn. Een restaurant gericht op luxe hamburgers die bij mensen thuis worden...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg