NIEUWE WHATSAPP TOEVOEGING IN DE TIPPR APP

Je duim is niet weg te denken bij het gebruik van je mobiel. Kom je wel eens in de knoop bij het gebruik van een app? Is je duim net niet lang genoeg. Een onbereikbaar menu, verkeerd swipen of een knop in een uithoek van je scherm. Wij geloven in de user experience en daarom werken wij continu aan de populaire TIPPR-app. De nieuwe versie staat nu live en is nu nog makkelijker in gebruik! Probeer het zelf snel uit en ervaar het gemak.

TIPPR groeit mee in de nieuwe veranderingen en maakt daarom het de gebruiker makkelijker. De TIPPR-app heeft een nieuwe update van het ontwerp. We hebben het gebruiksgemak verbeterd, na aanleiding van de inzichten uit de markt.

Appen

Je hebt geen tijd maar je wil toch snel iets meer informatie. In de nieuwe TIPPR-app stuur je ons direct een WhatsApp met jouw vraag. Wij reageren snel en adequaat. Zoeken, surfen, mailen is tijdrovend, gewoon appen is het nieuwe surfen. We helpen je graag op weg met de nieuwste trends, producten en inzichten. Nee heb je, ja appje.

Trending

Vegan tentjes, lekkere cocktails of goede sushi, deze inspiratie kun je vinden op de TIPPR-app. Je vindt in het filtermenu, de meest gebruikte categorieën van de horeca. Denk hierbij aan de categorieën eten, personeel en duurzaamheid. Daarnaast is er nu de knop ‘’Trending Items’’ hierin opgenomen. Zo kun je direct zien wat de horeca in Nederland en België leuk vindt. We werken er hard aan om dit ook per regio te presenteren.

Thumb Features

De navigatiebalk staat onderaan, hier staat de filter, jouw collectie, vraag het TIPPR en het profiel. Indien je de inspiratie leuk vindt, druk je op een hartje en het kruisje is vervangen voor een vuilnisbak. Je bewaart door naar rechts te swipen al jouw favoriete pagina’s uit de app. Je swipet naar links, als je het niet leuk vindt. Swipe je weg naar de bezieling.

Jouw collectie

Je kunt in ‘’jouw collectie’’ de filters  aanpassen. In de collectie zijn alle favoriete pagina’s opgeslagen. Je kunt hier zelf ervoor kiezen of je recente of oudere content wil zien. Ook kun je kiezen om dit te doen op alfabetische volgorde. Je kunt trends en de nieuwste innovaties opslaan. In de nieuwe versie staat alle content onder elkaar.

Share, share, share

Wil je je nieuwe bevindingen met je vrienden delen? Ja dat kan via LinkedIn, Twitter, WhatsApp en Facebook. Je kunt laten zien dat je autoriteit hebt als horeca influencer. Zo laat je direct je gasten, netwerk of leveranciers zien waar je mee bezig bent en toon je onderscheidend vermogen.

 

Contact