Bresc
Kiwi & Jalapeño salsa: Fris en pittig
De Kiwi & Jalapeño salsa is een verfrissende salsa die de zoetheid van kiwi combineert met de pittigheid van jalapeño, komkommer, groene paprika en een hint van koriander. Deze fris-pittige combinatie is perfect voor lichte gerechten zoals vis, salades en vegetarische creaties, waarbij een subtiele fruitige en fris pitje gewenst is.
Kiwi & Jalapeño Crushi
Crushi is helemaal van nu! Een Crushi is een culinaire innovatie waarin elementen van sushi worden gecombineerd met een crunchy textuur. Het woord “Crushi” is een samentrekking van “crunch” en “sushi.”
Zet hem op je kaart als shared diner of shared lunch gerechtje, fusion tapasgerechtje of geef er nog een twist aan en maak er een creatief voorgerecht van. Buiten dat de crushi helemaal on trend is, levert het ook prachtige plaatjes op in de socials van GenZ.
Fusion
Maak deze fusion Crushi en voeg een fruitige twist toe met de Bresc Kiwi & Jalapeño salsa. De mix van kiwi en jalapeño zorgt voor een fris-pittige smaak die de sushi perfect aanvult.
Ingrediënten (10 porties)
- 5 st California rolls·
- 2 dl tempura beslag·
- 200 g Bresc Kiwi jalapeno salsa·
- 10 st Ingelegde radijs
Bereidingswijze
Maak een california roll. Haal de rol door tempura beslag en frituur enkele minuten tot deze mooi bruin is. Snijd de roll in gelijkmatige sushi’s en plaats dakpansgewijs op een bord. Schep de Kiwi & Jalapeño salsa over de crushi en werk af met ingelegde radijs en passende, eetbare bloemen en cress.
Inspire your passion!
Meer Culinaire inspiratie? Kijk dan op www.bresculinair.com. Of neem contact op met je Bresc Culinair Adviseur voor advies op maat!
Kom direct in contact
https://www.bresc.com/nl/contact?utm_source=tippr&utm_medium=item&utm_campaign=recept+crushi&utm_id=inspiratie info@bresc.com +31 (0) 183 200 000