fbpx

Orbium Gin*

Orbium bevat allereerst dezelfde distillaten waaruit de vertrouwde Hendrick’s Gin is opgebouwd. De gebruikte smaken zij kinine, bekend van de tonic in een G&T, en alsemkruid (artemisia absinthium) uit de vermout in een Martini. Maar dat maakt nog geen Orbium. De toevoeging van blauwe lotusbloem balanceert de heilige drie-eenheid van de infusies en gecombineerd maken ze een gin met een complex en diep karakter en een verrassend zuivere smaak die doorzet in een ellenlange afdronk. Orbium is afgeleid van het woord ‘orb’, het meervoud van Orbis én betekent cirkel in het Latijn. Limited edition en alleen beschikbaar in 11 cocktailbars vanaf november.

Cocktailbars
• Conservatorium Tunes Bar, Amsterdam
• Door74, Amsterdam
• Dr., Rotterdam
• Flying Dutchmen, Amsterdam
• House Bar, Amsterdam
• Mofongo, Groningen
• Mr. Smith, Maastricht
• NY Basement, Rotterdam
• Pulitzer’s Bar, Amsterdam
• Tales & Spirits, Amsterdam
• The Five Points, The Hague

The Orbium Martinez :

Ingrediënten
• 40 ml Hendrick’s Orbium
• 25 ml zoete, rode vermout
• 5 ml maraschino-likeur
• 1 scheutje Angostura Bitters

Werkwijze
Stir (roer) de ingrediënten in een mixing glas gevuld met ijs. Schenk uit en strain (zeef) in een voorgekoeld coupe-glas. Garneer met een twist van sinaasappelschil.

https://social.tippr.nl/orbium-gin

Laatste artikelen

Waarom de ‘Why’ onmisbaar is in de horeca

In de dynamische wereld van de horeca staat één vraag centraal die alle anderen overstijgt: waarom doe je wat je doet? Deze 'Why' vormt...

Verhoog je marge met deze tips voor in de horeca

Als horecaondernemer kun je je marges verhogen zonder de gastbeleving te verminderen. Creativiteit en efficiëntie bij het maken van gerechten zijn hierbij essentieel. Door...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg