Perfect Serve Barshow – 21 & 22 Mei

De Perfect Serve Barshow is het inspiratie event voor en door bartenders op 21 & 22 mei in de Westergasfabriek. Op deze zesde editie vind je een mix van innovatie, high-end service, de nieuwste en gerenommeerde drankenmerken en barproducten.

Bezoekers van de Perfect Serve Barshow Amsterdam zijn zowel nationale als internationale bartenders, bareigenaren, cocktailliefhebbers, merkambassadeurs en iedereen die zowel zakelijk als persoonlijk gerelateerd is aan de barindustrie.

Tijdens deze derde editie zullen zo’n 2.500 bartenders en cocktail connaisseurs genieten van meer dan vijftig drankmerken. En worden ieder uur verschillende van seminars gehouden van internationale sprekers, tastings, competities, product showcasing en experience stands zal dit jaar nog groter en diverser zijn.

– Datum: dinsdag 21 en woensdag 22 mei
– Tijd: 12.00-19.00 beide dagen
– Locatie: Westerpark Amsterdam (WesterLiefde, WesterUnie en Zuiveringshal West)
– Parkeren: Q-park Westergasfabriek
– Tram: Tram 5 eindhalte Van Hallstraat.
– Bus: 21 halte van Hallstraat

Reguliere tickets kosten 20 ex BTW en zijn beide dagen geldig, via tippr zijn de kaarten gratis. Download de tippr-app en zoek met het filter linksboven op Perfect Serve. De post om je aan te melden op de Gastenlijst verschijnt in je scherm.

 druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld PERFECT SERVE in en druk op opslaan. De artikels over de Perfect Serve verschijnen in je scherm en je kan je direct registreren voor de gastenlijst.

 

TIPPR APP
de app is ontwikkeld voor drukke horeca professionals. De app presenteert binnen 3 minuten de laatste ontwikkelingen die van toepassingen zijn voor de professional. Door middel van het swipen (like/dislike) kan de gebruiker snel de laatste ontwikkelingen tot zich nemen.

1. BINNEN 3 MINUTEN INSPIRATIE
door te swipen krijg je dagelijks nieuwe  inspiratie on demand en kan je razendsnel zien wat er te koop is, en bij interesse meteen een productsample aanvragen.

2. GRATIS PRODUCT INNOVATIES
dagelijks worden de nieuwste product innovaties geüpload en kunnen deze middels app aangevraagd worden.

3. VOOR EN DOOR HORECA
door samen te werken kan de foodservice markt alleen maar sneller groeien en zullen gasten vaker terugkomen

4. EXCLUSIEF VOOR HORECA PROFESSIONALS
om te voorkomen dat particulieren gebruik gaan maken van de applicatie kan je alleen met een uitnodiging deelnemen. Na het registeren van je gegevens ontvang je een persoonlijke login-code.


 

#cocktails, #drankjes, #mixen, #bartender, #cheers, #vodka, #gin, #genever, #jenever, #shake, #stir, #rum, #tequila, #mezcal, #whiskey, #garnering #gastenlijst #tippr, #perfectserve, #perfectservebarshow, #perfectserve2019

Contact