Tippr-bracelet promo’s:

 • Welkomstcocktail restaurant Bo- Nam

 

 

#TIPPR – HORECAVA 2019: Tippr is weer aanwezig op de Horecava. Samen met street-artist  Laser 3.14 wil tippr de bezoekers van de Horecava inspireren en prikkelen. Zondagnacht (niemand weet wie Laser 3.14 is) is er een tag geplaatst op de container voor de Horecava die toegespitst is op de Horeca: “We eat, We dine -Now we should mind”.

Hiermee willen we iedereen op de Horecava aanzetten om met elkaar in gesprek te gaan en doen nadenken over: kwaliteit van ons eten en drinken, duurzaamheid, service en stimuleren van talentontwikkeling.Laat je mening horen en bezoek tippr in het Mediacafé waar nog een tag van Laser 3.14 is geplaatst.

 

 

#TIPPR – GIN BAR HORECAVA: tippr bouwt samen met het Gin Festival een gin-bar op de Horecava 2019 in het Media Café. Dit als voorproefje voor het internationale Gin Festival wat dit jaar gehouden wordt in de Beurs van Berlage op 18 mei. Maar zeker ook omdat Gin populairder is dan ooit, welke gin zet je op de kaart? Er zijn meer dan 1.000 gins dus door de bomen zie je misschien het bos niet meer. Laat je zeker adviseren aan de gin-bar door Mister Cocktail. Dagelijks wordt er ook een Gin-Borrel gehouden vanaf 16:00. Check de tippr.app om meer te lezen over de “HORECAVA” of bezoek www.tippr.nl/qr voor gratis Horecava kaarten of het laatste trending nieuws over de Horecava.

Registreer hier voor de borrel de Facebook pagina van tippr.

 

#TIPPR – LASER 3.14: “Ik zie geen verschil tussen de stad en het werk dat ik toevoeg aan de muren. Het enige onderscheid is dat mijn werk bewust toegankelijk is voor het publiek – Laser 3.14”. Laser 3.14 is het pseudoniem van een anonieme graffiti-kunstenaar. 3.14 staat hierin voor Pi, wat tegelijk ook een afkorting is voor ‘Public Image’. Laser 3.14 spuit korte maatschappijkritische straatgedichten op schuttingen en bouwplaatsen. Tippr wil juist met kunst de horeca prikkelen om met elkaar in gesprek te gaan tijdens de Horecava 2019, kunst verbindt. Check de tippr.app om meer te lezen over de “HORECAVA” of bezoek www.tippr.nl/qr voor het laatste trending nieuws over de horecava.

Fotocredit: SuperRebel

 


 

#TIPPR – CATCH A DREAM AND NURTURE IT IN 2019. Laser 3.14 schreef dit als een mantra en herinnerde ons eraan dat we dromen moeten en kunnen achtervolgen. We moeten ze bouwen, van ze houden en ze koesteren. Dus dit is voor jou. Droom groot en ga ervoor in 2019. Tippr ondersteunt dit mantra zeker en trapt hiermee af tijdens de Horecava 2019. Check de tippr.app om meer te lezen over de “HORECAVA”.

 

 

Tijdens de Horecava, 7 t/m 10 januari, proost je samen met meer dan 700 exposanten en duizenden bezoekers op het nieuwe jaar! Met dit jaar 12.000m2 extra oppervlakte aan unieke concepten, interessante producenten en een nieuw segment: Food Mobility & Delivery. Grijp de toekomst op het InnovatioLAB. Een echte must see met vooruitstrevende ideeën, een AdviesLAB, Start-upLAB, en de Innovation Gallery. Tippr is ook aanwezig, dus kom even langs dan proosten we op een goed 2019! Gratis kaarten, download de tippr-app

 

Met tippr gratis naar de Horecava (klik hier)

Wil je in aanmerking komen voor een gratis kaart voor de horecava, download de tippr-app via AppStore of GoogleStore en druk in de tippr.app op het filter pictogram linksboven en toets in het zoekveld HORECAVA in en druk op opslaan. De artikels over de Horecava verschijnen in je scherm.

 

Tippr-bracelet

Als je de tippr-stand bezoekt in het Media Café ontvang je via de medewerkers van tippr een tippr-bracelet waarmee je kortingen krijgt en exclusieve toegang op feestjes. Per dag zullen de promoties aangepast worden dus hou de tippr-bracelet promoties hieronder in de gaten.

 

Trending op de horeava

Via je de tippr-bracelet vind je per dag de trending topics, houden we een agenda bij wat je zeker moet bezoeken en vind je tips waar je met korting van de tippr-bracelet kan borrelen, eten en drinken in de stad.

Leveranciers: 365 dagen Horecava

Als je als leveranciers voor tijdens en na de horecava top-of-mind wil zijn biedt tippr leverancier de optie, 365 dagen Horecava. Via mijn.tippr.nl registreer je de innovaties die je presenteert op de Horecava en blijven horecaprofessionals op de hoogte. Klik hieronder op de knop leveranciers en registreer direct je producten:

 

Operation Venus

Werk je in de horeca en heb je altijd al een leiderschapsfunctie willen vervullen? Vanaf februari is daar de kans voor met de introductie van het eerste GRATIS vrouwelijke opleidingstraject voor de horeca: Operation Venus. We zullen je niet leren hoe je cocktails maakt of hoe je met borden dient te lopen, we leren je wél om efficiënt inkopen te doen, je bar op de juiste manier te runnen, je kosten laag te houden en om klachten op de juiste manier af te handelen. Vanaf februari zullen we, 4 maanden lang, om de 2 weken, bij elkaar komen en uiteindelijk gezamenlijk een groot evenement organiseren zodat je al het geleerde meteen kunt toepassen in de praktijk. Meedoen? Klik snel op de link deelnemen (de inschrijvingen gaan hard), schrijf je in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

 

 


Openingstijden Horecava

 • Maandag 7 januari 10:00 – 18:00 uur
 • Dinsdag 8 januari 10:00 – 18:00 uur
 • Woensdag 9 januari 10:00 – 18:00 uur
 • Donderdag 10 januari 10:00 – 18:00 uur

Adres Horecava

De Horecava vindt plaats in de Rai en tippr is te vinden in het Mediacafe in de Europahal, hal 1:

 • RAI Amsterdam
 • Europaplein
 • 1078 GZ Amsterdam
 • Nederland

Bereikbaarheid Horecava OV

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het metro- en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Metrolijn 52 stopt voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.

 • Vanaf station Amsterdam CS: met metrolijn 52 richting Zuid (halte Europaplein)
 • Vanaf station Amsterdam Amstel: met metrolijn 51 (halte station Amsterdam RAI), met bus 65 richting KNSM eiland (halte Scheldeplein) of met bus 62 richting Lelylaan (halte Europaplein)
 • Vanaf station Amsterdam Sloterdijk: met metrolijn 50 richting Gein (halte station Amsterdam RAI)
 • Vanaf station Amsterdam Duivendrecht: stoptrein richting Schiphol (halte station Amsterdam RAI) of metrolijn 50 richting Isolatorweg (halte station Amsterdam RAI)
 • Vanaf station Amsterdam Lelylaan: met bus 62 richting Amstelstation (halte Europaplein)
 • Vanaf station Amsterdam Zuid / WTC: met metrolijn 52 richting Noord (halte Europaplein) of met bus 65 richting KNSM eiland (halte Scheldeplein)

In de tram en bus kunt u een GVB 1-uurkaart kopen (alleen wegwerpkaart). Dit kaartje kunt ook kopen bij de GVB Tickets & Info balies en bij de metro stations. Met dit kaartje kunt u 1 uur reizen op alle GVB tram-, bus- en metrolijnen.

 


Tippr vind je in het Media Café

  

Art & Tippr

Tippr brengt horecaprofessionals bij elkaar om met elkaar het gesprek aan te gaan. Kunst kun je mooi of lelijk vinden en daarom brengt tippr kunst naar de Horecava. Tippr is een onafhankelijk platform en meet en rapporteert de meningen maar om hier toe te komen willen we je wel prikkelen:

fotocredit: SuperRebel

Contact