fbpx

Rosé & steak watermeloen

Hanos

De HANOS chef & sommelier sloegen de handen ineen en gingen voor dit voorjaar op zoek naar de optimale wijnspijscombinaties.

Onze chef creëerde hierbij een gerechtje met ‘steak watermeloen’ als hoofdingrediënt. Hierbij serveert hij ricotta, citroen, peper, basilicum en een zeer smakelijke bouillon van watermeloen om de elegante en fruitige smaken van de wijn te complementeren. Goed te combineren met bijvoorbeeld AIX Rosé.

HANOS. Een wereld van aandacht

De hoogste kwaliteit is onze standaard en we leggen de lat dan ook hoog. We werken met echte specialisten die passie hebben voor het vak, die de horeca snappen als geen ander en schouder aan schouder staan met onze klanten.

Kom direct in contact

  https://www.hanos.nl/horeca   receptie_groningen@hanos.nl   +31402925200

https://social.tippr.nl/pagina-5-4

Laatste artikelen

Premium Pils met een bewuste prijs

Horecabier Als horecaondernemer betaal je tegenwoordig onnodig veel voor een fust bier. Hierdoor worden jouw marges kleiner en zijn de meeste horecagelegenheden genoodzaakt om de...

Trend 6: Klimaat impact

De stikstofcrisis is ons niet vreemd en heeft gevolgen voor de natuur, het dagelijks leven en groepen mensen en dieren.      Gasten hechten steeds...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop