fbpx

Serveer meer smaak met losse thee

Fleur de Café

Wil je iets anders dan de standaard theedoos kunnen bieden aan jouw gasten? Kies losse thee van Fleur de Café! Met dit thee-concept creëer je een ware beleving voor je gasten.

De tijd van theegruis in theezakjes is voorbij. Bij het serveren van losse thee staat de gastbeleving weer voorop. Jouw gast ziet échte thee met échte ingrediënten. Losse thee is helemaal van deze tijd. Het is goedkoper, milieuvriendelijker en geeft véél meer smaak dan zakjes.

In de unieke theezeefjes krijgt de thee de ruimte. De thee kan zich ontplooien waardoor de smaak vrij komt. Het verschil proef je! Fleur de Café maakt losse thee serveren eenvoudig:

  • Je kiest uit meer dan 140 theesmaken
  • Je krijgt gratis op maat gemaakte thee-menukaarten
  • Je kan er terecht voor servies, zeefjes en álles rondom thee én koffie
  • Je krijgt de hoogste kwaliteit thee en ingrediënten
  • Je betaalt minder voor meer smaak 

Met het thee-concept van Fleur de Café creëer je het wow-effect. Je serveert de thee á la minute en laat je gasten zien wat ze drinken. Ontdek of dit concept past bij jouw bedrijf met het horeca-startpakket.

Kom direct in contact

  https://www.fleurdecafe.nl/blog/theeconcept-voor-horeca   bestelling@fleurdecafe.nl   0570-677722

https://social.tippr.nl/ijsthee-zelf-maken-met-losse-thee

Laatste artikelen

TOPPR: Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken 

Kom je eten bij café-restaurant de Koning van Denemarken in Rhenen, dan maakt gastheer Geurt Jan Heikamp er een feestelijke beleving van. Hij toont...

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg