fbpx

Tijd is het belangrijkst

Rotterdamsche Oude

Als horecaondernemer kom je het meestal te kort… tijd.

Maar tijd heeft een bijzonder effect op oude kaas. Tijd zorgt ervoor dat De Rotterdamsche Oude kaas zijn werk kan doen.

Belangrijk is dat kaas de tijd heeft om in ideale omstandigheden te rijpen. Alleen dan krijgt De Rotterdamsche Oude de heerlijke aroma’s, uitgesproken smaken en het unieke karakter.

Tijd is ons belangrijkste ingrediënt.

Kom direct in contact

  https://www.derotterdamscheoudefoodservice.nl   outofhome@zijerveldfood.nl   +31172630100

https://social.tippr.nl/tijd-is-het-belangrijkst

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Ice Cappuccino

J.J.Darboven Naast verschillende warme dranken biedt J.J.Darboven ook een verrassend en verfrissend Ice Cappuccino concept aan. Tijdens warme zomerdagen mag J.J.Darboven Ice Cappuccino niet ontbreken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg