fbpx

TIPS: Perfecte gin-tonic

Gin-tonic is al een aantal jaar een van de populairste drankjes op de menukaart. Verfrissend en ideaal voor de zomer (maar stiekem ook in de winter). Hij is makkelijk om te maken en op ieders behoefte aan te passen door middel van de garnering. Alhoewel dit drankje makkelijk te maken is, delen wij wel graag een paar tips die kunnen helpen om dat extra beetje perfectie er uit te halen!

TIP 4: Make it pretty, make it tasteful
De garnering maakt een gin-tonic persoonlijk. Je kunt hiermee een eigen twist aan de GT geven. Houd hierbij natuurlijk wel rekening met de gin. Limoen maakt een gin wat frisser en rozemarijn maakt het weer wat kruidiger. Proef goed wat werkt en verdiep je hierin.

Foto credit: Simply J&K

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/tips-perfecte-gin-tonic-4

Laatste artikelen

80 Oesters Openen in 30 Seconden?

Het gebruik van vloeibare stikstof (liquid nitrogen) om oesters te openen is een methode die vaak in de horeca wordt toegepast, vooral als er...

Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca

Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren tegelijkertijd gezondheidsvoordelen op. Dankzij het rijke voedingsprofiel...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg