fbpx

TIPS: Perfecte gin-tonic

Gin-tonic is al een aantal jaar een van de populairste drankjes op de menukaart. Verfrissend en ideaal voor de zomer (maar stiekem ook in de winter). Hij is makkelijk om te maken en op ieders behoefte aan te passen door middel van de garnering. Alhoewel dit drankje makkelijk te maken is, delen wij wel graag een paar tips die kunnen helpen om dat extra beetje perfectie er uit te halen!

TIPP 5: De juiste tonic
Er komen steeds meer tonics op de markt, maar de meest gebruikte blijft toch wel de Fever-Tree. De meeste flesjes tonic komen met een inhoud van 200ml, zodat het precies genoeg is voor een single serve. Deze combinaties doen het in ieder geval altijd goed:

– Napue Gin met Thomas Henry tonic
– Plymouth Gin met Aqua Monaco tonic
– The Botanist 22 Gin met Indi tonic
– Tanqueray No. TEN gin met Fever-Tree Mediterranean tonic

Foto credit: Simply J&K

Laat je verder inspireren in de TIPPR-app!

https://social.tippr.nl/tips-perfecte-gin-tonic-5

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg