fbpx

Verleiding zonder extra bereiding

Saborpuro

Jouw gasten komen voor een bijzondere ervaring, van begin tot eind. Jij werkt hard om hen verrassende smaken, pure gerechten en een gastvrije beleving te bieden. 

Begin de culinaire reis van je gasten met brood, wat zout en verse olijfolie. Met de geuren en smaken van een top extra vierge olijfolie start het direct goed, meer is niet nodig om de toon te zetten.

Gebruik één of meerdere bijzondere extra vierge olijfoliën voor jouw entree, maar ook bij de gerechten. Het voegt op een eenvoudige manier complexere smaken en geuren toe. 

Elke variëteit accentueert andere delen van het smaakpalet. Serveer een tomaat met Picual, Koroneiki over gegrilde groente of vanille-ijs met Arbequina. 

Ontdek die verleidelijke smaakmaker, complex, verrassend, en puur natuur. 

Kom direct in contact

  https://saborpuro.com/   info@saborpuro.com   +31615462871

https://social.tippr.nl/pagina-1-22

Laatste artikelen

Trendrapport 2024 – Horeca-Hacking

TIPPR brengt jaarlijks een trendrapport uit, samengesteld uit de rijke data van het grootste online horecaplatform. Deze trends worden gedeeld om de markt inzicht te geven en te helpen anticiperen op toekomstige behoeften van gasten.

Ice Cappuccino

J.J.Darboven Naast verschillende warme dranken biedt J.J.Darboven ook een verrassend en verfrissend Ice Cappuccino concept aan. Tijdens warme zomerdagen mag J.J.Darboven Ice Cappuccino niet ontbreken...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg