fbpx

Voorkom breukschade

Rhima

Breukschade leidt direct tot economische schade. Die kosten zitten niet zozeer in het glas of servies zelf, maar meer in de tijd die jouw personeel besteedt aan het opruimen van de scherven. Kostbare tijd die zij niet aan jouw gasten besteden. 

Wij geven jou vijf tips om breukschade te beperken en tegelijkertijd een efficiënt afwasproces en goed wasresultaat te behalen.

Lees meer via de link hieronder.

Kom direct in contact

  https://www.rhima.nl/over/blog/tips-om-breukschade-in-afwaskeuken-te-voorkomen   info@rhima.com   +31356098181

https://social.tippr.nl/voorkom-breukschade

Laatste artikelen

De ergonomische spoelkeuken

Rhima Het vinden en behouden van personeel is lastiger dan ooit. In de afwaskeuken wordt vaak keihard gewerkt. En daarom verdienen afwasmedewerkers een werkomgeving waarin...

Evie Van Beerendonk – Restaurant Monarh

In deze blog benoemen wij Evie Van Beerendonk van Restaurant Monarh tot de TOPPR van de maand november. Zij is Maitre bij Restaurant Monarh
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop