fbpx

Watermeloen (F)rosé

Vooral als het warm is, is een stuk watermeloen heerlijk verfrissend en verkoelend voor je gasten en natuurlijk ook voor jezelf. Maar wist je dat je watermeloen ook op een andere manier kunt bereiden dan de ouderwetse manier? Probeer eens watermeloen frosé!Ingrediënten:

  • 1 fles rosé
  • 1/2 cup verse watermeloensiroop
  • 1/2 cup vers watermeloensap
  • 1/2 limoen, uitgeknepen
  • Watermeloen voor garnering

Voor de watermeloensiroop:

  • 1/2 cup vers watermeloensap
  • 1/3 cup suiker

Bereidingswijze:

1.Rosé IJsklontjes:

  • Schenk de rosé in een ijsblokjesvorm en vries het in tot het stevig is.

2.Watermeloensiroop Maken:

  • Blend de watermeloen tot een gladde substantie en zeef het sap.
  • Neem 1/2 cup van het sap en verwarm dit op middelhoog vuur samen met de suiker. Roer totdat de suiker volledig is opgelost.
  • Laat de siroop afkoelen tot kamertemperatuur.

3.Frosé Bereiden:

  • Blend de bevroren rosé-ijsklontjes, limoensap, watermeloensiroop en watermeloensap totdat je een slush-achtige substantie hebt.

4.Serveren:

  • Schenk de frosé in glazen en garneer met stukjes watermeloen.

Geniet van je verfrissende watermeloen frosé!

Foto en recept credit: How Sweet Eats

https://social.tippr.nl/wat-te-doen-met-een-watermeloen-froze

Laatste artikelen

Altijd perfect voorbereid met

Jordy’s Keuken Tijd- of kokstekort? Laat Jordy’s Keuken voor jou werken. Jordy’s Keuken biedt jou de broodnodige extra handjes voor in de keuken. Bidfood geeft...

Wij denken mee over wijn

Bidfood Altijd al de perfecte wijnkaart willen hebben? De wijnexperts van Bidfood staan graag voor je klaar. Voor elke horecazaak gaan ze graag de uitdagingen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg