Account verwijderen

Om je account van de TIPPR-app te verwijderen via e-mail, volg je deze stappen:

  1. Open je e-mailprogramma of -app: Gebruik de e-mailaccount die gekoppeld is aan je TIPPR-account. Dit zorgt ervoor dat het verzoek gevalideerd kan worden door de TIPPR-ondersteuning.
  2. Maak een nieuw e-mailbericht: Adres dit bericht aan info@tippr.nl. Dit is het officiële e-mailadres voor ondersteuning en vragen gerelateerd aan TIPPR.
  3. Geef een duidelijk onderwerp: Het is handig om een onderwerp te kiezen dat direct duidelijk maakt wat je verzoek is, zoals “Verzoek tot verwijdering van account”.
  4. Schrijf je bericht: In het bericht dien je duidelijk te vermelden dat je jouw TIPPR-account wilt laten verwijderen. Vermeld alle relevante informatie die nodig kan zijn om je verzoek te verwerken, zoals je volledige naam en het e-mailadres dat gekoppeld is aan je TIPPR-account.
  5. Vraag om een bevestiging: TIPPR zal je terug mailen om te controleren of je echt de eigenaar bent van het account. Mocht dit allemaal kloppen dan wordt je account verwijderd

Houd er rekening mee dat het verwerken van je verzoek enige tijd kan duren. Mocht je binnen een redelijke termijn geen reactie ontvangen, dan is het raadzaam om opnieuw contact op te nemen voor een update over de status van je verzoek.