Horeca
TIPPR: Hét onafhankelijke horeca platform. Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.
Hoe vul je Last Minute Annuleringen Op?
Hoe Stop je Annuleringen en Vul je Restaurant Last-Minute?Als horecaondernemer weet je dat het runnen van een restaurant soms onvoorspelbaar kan zijn. Vooral...
TOPPR van november: Boris van den Berg – Vesper Hotel en Bar/restaurant Bries
Stem op de TOPPROnze november TOPPR is Boris van den Berg, bedienend medewerker/supervisor van het Noordwijkse boutique hotel Vesper en beachclub Bries. Hij werd overtuigend genomineerd...
Pulque de nieuwe Tequila of Mezcal?
Het Verhaal van Pulque: Een Traditie uit Mexico vs Tequila & MezcalWat maakt Pulque anders dan Tequila en Mezcal?Pulque, tequila en mezcal komen...
Trend
Boost je Horeca Omzet in de Rustige Januari Maand
Januari staat bekend als een rustige maand in de horeca. Na de drukke feestdagen lijken veel gasten...
Trend
Waarom TIPPR Onmisbaar is voor de Horeca
De horeca staat onder druk door verschillende uitdagingen, zoals personeelstekorten, stijgende kosten en veranderende consumentenverwachtingen. TIPPR speelt...
Trend
Hogere marges én duurzaam voordeel met Ready-to-Serve Cocktails
In de horeca zijn kwaliteit, snelle service en het behalen van hogere marges essentieel. Ready-to-Serve (RTS) cocktails bieden een...
Trend
Waarom Salsa’s een Must Zijn op de Menukaart
Salsa’s zijn een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan elk menu, en steeds meer ondernemers ontdekken hun potentieel....
Trend
Klantengegevens verzamelen met een winactie
Wil je meer gastgegevens verzamelen? Probeer dan eens een winactie!Veel horecabedrijven doen bijvoorbeeld het volgende: iedereen die...
Trend
Hoelaat posten op social media?
Uit de statistieken van Nederlandse horecabedrijven blijkt dat de meeste mensen online zijn om 15:00, 18:00, en...
Trend
Druk? Maar toch goed gevonden worden op Google?
Drie snelle tips die je direct kan toepassen om je bedrijf beter vindbaar te maken én ervoor...
Trend
Branded Horeca – Louis Vuitton Hotel
Misschien heb je het al gezien: het Louis Vuitton Hotel op de Champs-Élysées in Parijs is een...
Trend
Waarom is Cappuccino met Eiwitpoeder Populair?
Eiwitpoeder toevoegen aan een cappuccino is een praktische, smakelijke en voedzame manier om zowel eiwitten als cafeïne...
Trend
Cashew Trend Kan Niet Ontbreken in de Horeca
Cashewnoten, uniek vanwege hun groeiwijze aan de kasjoeboom, bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor de horeca en leveren...
Insight
TOPPR: december – Job Verhees
Job Verhees – Het Horecalegioen, Hotel PauwOnze laatste TOPPR van het jaar is Job Verhees, kersverse bedrijfsleider...
Insight
Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips
Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening...
Insight
TOPPR: november – Boris van den Berg
Boris van den Berg – Vesper Hotel en Bar & Restaurant BriesSTEM HIER VOOR DE TOPPR VAN...
Insight
TOPPR: oktober -Tijmen Dijkman
Tijmen Dijkman – Ron Gastrobar bij de CSTEM HIER VOOR DE TOPPR VAN 2024 Onze TOPPR van oktober...
Insight
TOPPR: september – Hemand Ramlal
Hemand Ramlal – Hotel Des IndesSTEM HIER VOOR DE TOPPR VAN 2024De TOPPR van deze maand, Hemand...
Insight
TOPPR: augustus – Simon Daniël
Simon Daniël – Mr. FinchSTEM HIER VOOR DE TOPPR VAN 2024Hij werd genomineerd door Timo Janse, eigenaar...
Insight
TOPPR: juli – Jamie van Dillen
Jamie van Dillen - SOMM Bistro à VinSTEM HIER VOOR DE TOPPR VAN 2024De TOPPR van juli...
Insight
TOPPR: juni – Ghaith Alsheikh
Ghaith Alsheikh - restaurant A Beautiful MessSTEM HIER VOOR DE TOPPR VAN 2024 Naast een fantastische experimentele keuken...
Insight
TOPPR: mei – Viktor Vurens
Viktor Vurens - Proeftuin van Holland in BoskoopSTEM HIER VOOR DE TOPPR VAN 2024 Buck Bar Kitchen is...
Insight
TOPPR: maart – Lonneke Otten-Aalbers
Lonneke Otten-Aalbers - Horecalegioen in NijmegenSTEM HIER VOOR DE TOPPR VAN 2024 De TOPPR van de maand maart...