Horeca TIPPR: Hét onafhankelijke horeca platform. Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals. DOWNLOAD TIPPR APP Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft De TOPPR van de maand mei is Tess van der Meer, cocktailbar medewerker bij Hotel Arsenaal Delft by Westcord. Tess van der Meer... mei 30, 2023 Lees meer Trendrapport 2023 – wie het kleine niet eert .. Voor 2023 kijken we op basis van de TIPPR data naar horeca trends voor het komende jaar. De basis van alle trends zijn... mei 17, 2023 Lees meer Brioche of brood erbij? Brioche is een veelzijdig en heerlijk Frans brood dat steeds vaker in de horeca wordt gebruikt. Op deze pagina kun je alles vinden... mei 9, 2023 Lees meer Horeca Tess van der Meer – Hotel Arsenaal Delft mei 30, 2023 Hero Trendrapport 2023 – wie het kleine niet eert .. Mila - mei 17, 2023 Horeca Brioche of brood erbij? TIPPR-team - mei 9, 2023 Horeca Kevin Raes – Stadsbrouwerij Maastricht TIPPR-team - april 30, 2023 Horeca 25 vragen over MICHELIN sterren TIPPR-team - april 20, 2023