fbpx

Horeca

TIPPR: Hét onafhankelijke horeca platform. Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.

Horeca-TOPPER van oktober: Jeroen van der Werf – The Ald Hotel Den Haag

In de lobby van The Ald Hotel Den Haag zorgt onze Horeca-TOPPR van oktober, Jeroen van der Werf ervoor dat elke gast zich...

Waarom McDonald’s beter traint dan veel MICHELIN sterrenrestaurants – en wat jij daarvan kunt leren

De Michelin-sterren van 2025 zijn bekend en de culinaire wereld praat over chefs, sterren en verfijning. Maar achter die glans schuilt een groeiende...

Horeca-TOPPR van september: Göksel Cakir – stripclub BonTon Rotterdam

De Rotterdamse horeca heeft er een opvallende nieuwkomer bij: BonTon, de eerste stripclub in Nederland met een focus op mannelijke dansers. Binnen enkele maanden...

Kastanjes in de horeca: lokaal, lekker en lucratief

De geur van geroosterde kastanjes, de warme kleur van herfstbladeren en het knisperende geluid van vallende noten....

Verse smaak, altijd bij de hand.

Ardo Kruiden maken het verschil. Ze tillen een gerecht van goed naar geweldig. Daarom biedt Ardo een uitgebreid...

The Best Chef Awards 2025: Rasmus Munk Beste Chef ter Wereld – 14 Nederlandse Chefs in de Top 100

De MICHELIN Gids 2025 voor Nederland wordt op 6 oktober 2025 gepresenteerd in het MECC Maastricht. Hier vind je alle artikelen rondom de gids: van de nieuwste sterrenrestaurants en Bib Gourmands tot de belangrijkste trends en achtergronden.

Limonade is de Margemaker in de horeca

De kosten in de horeca lopen op, marge staat onder druk. Gasten drinken vaker non-alcoholisch (of low-ABV),...

Waarom een dinner show in de horeca?

Wat is een dinner show?Een dinner show is een avondvullend concept waarbij een diner wordt gecombineerd met...

Prijzen in de horeca: ze drinken je rijk, eten je arm?

Het is een oud gezegde in de horeca: “Je wordt rijk van de drank, arm van het...

Insalata Eldorado Cilinder & Tonijn Tataki – Ardo

Voor wie zijn gasten wil verrassen met een verfijnde en visueel indrukwekkende creatie, is de Insalata Eldorado...

Thaise Kippensoep – Tom Kha Kai – Ardo

Deze romige en aromatische soep is het toonbeeld van comfort food met een exotische twist. Met kokosmelk,...

Smokey BBQ Bloemkool – Ardo

De Smokey BBQ Bloemkool is hét voorbeeld van hoe je een simpel ingrediënt kunt transformeren tot een...

Pacha Ibiza verlaagt prijzen met 70% – prijsflexibiliteit

We hoeven je niet te vertellen dat marges onder druk staan. Inkoop, personeel, energie, alles is duurder....

Ask for Angela: Maak de horeca gastvrijer en juist veiliger.

Stel: een gast voelt zich onveilig tijdens een avond uit. Iemand wordt bijvoorbeeld handtastelijk, het gedrag is...

Omakase, Chef’s Menu of Chef’s Table

Niet iedereen weet wat Omakase is. Misschien heb je het wel eens gehoord in Amsterdam, waar het...

Van landbouw naar voedselbos: de toekomst van onze gastronomie?

De wereld van gastronomie en landbouw verandert. Steeds meer chefs, producenten en ondernemers ontdekken de kracht van...

Alle Michelin-sterrenrestaurants van Nederland 2025 – per provincie en stad

De Michelin Gids Nederland 2025 is bekend: meer dan honderd toprestaurants zijn bekroond met één, twee of...

Michelin-uitreiking 2025 – Emotie, vernieuwing en Nederlandse trots

Op 6 oktober 2025 wordt de MICHELIN Gids Nederland 2025 gepresenteerd in het MECC Maastricht. Via deze liveblog volg je alle hoogtepunten: de nieuwe sterrenrestaurants, Bib Gourmands, Groene Sterren en de belangrijkste trends.

Liveblog winnaars – MICHELIN 2025

Op 6 oktober 2025 wordt de MICHELIN Gids Nederland 2025 gepresenteerd in het MECC Maastricht. Via deze liveblog volg je alle hoogtepunten: de nieuwe sterrenrestaurants, Bib Gourmands, Groene Sterren en de belangrijkste trends.

Aantal Michelin-sterren per provincie

De MICHELIN-sterren per provincie geven een scherp beeld van waar de culinaire kracht in Nederland ziten wat...

Negen nieuwe Bib Gourmand-restaurants in de MICHELIN Gids Nederland 2025

De MICHELIN Gids Nederland 2025 is uitgebreid met negen nieuwe Bib Gourmand-restaurants. Deze onderscheiding draait om uitstekende prijs-kwaliteit: toegankelijke gerechten, creatieve...

Checklist – “MICHELIN Ster(ren) ontvangen”: wat doe je nu?

Eerst bepalen: welke situatie van toepassing is?☐ A. Jij hebt (een) ster gekregen → volg A +...

Reserveringssystemen die je omzet verhogen in de horeca

Slim reserveren = meer marge: zo voorkom je lege tafels én loze urenIn een tijd waarin personeelsdruk...
0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg