Horeca TIPPR: Hét onafhankelijke horeca platform. Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals. DOWNLOAD TIPPR APP TOPPR: Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken Kom je eten bij café-restaurant de Koning van Denemarken in Rhenen, dan maakt gastheer Geurt Jan Heikamp er een feestelijke beleving van. Hij... februari 28, 2024 Lees meer Michelin sterren 2024: België & Luxemburg Michelin sterren 2024: België & Luxemburg heeft op maandag 26 februari de spotlight gezet op de culinaire chefs van de regio door de... februari 27, 2024 Lees meer Michael Schouten – Restaurant De Korte Duinen De eerste TOPPR van 2024 is bekend: bedrijfsleider Michael Schouten (29) werkzaam bij Restaurant de Korte Duinen in Soest. Hij werkt al sinds... februari 13, 2024 Lees meer Horeca TOPPR: Geurt Jan Heikamp – de Koning van Denemarken februari 28, 2024 Horeca Michelin sterren 2024: België & Luxemburg TIPPR-team - februari 27, 2024 Horeca Michael Schouten – Restaurant De Korte Duinen TIPPR-team - februari 13, 2024 Horeca Podcast de Stamtafel – Zoektocht naar de Horeca TOPPR TIPPR-team - februari 5, 2024 Horeca Horeca staat voor TIPPR Centraal – Horecava 2024 TIPPR-team - januari 26, 2024 Trend Restaurant als tankstations van de toekomst Met de toenemende populariteit van elektrische auto's zien we een interessante trend opkomen: restaurants worden de nieuwe... maart 18, 2024 Lees meer Trend Hard Seltzer – Het perfecte drankje voor dit terrasseizoen! Hard Seltzer is een populair nieuw drankje in Nederland. Het is gemaakt met bruisend water, een licht... april 29, 2021 Lees meer Trend Een ei zonder kip – Foodtrends 2021 Je ziet allerlei bedrijven bezig met innovaties om het grote knelpunten in onze voedingssystemen te onderdrukken. En... november 27, 2020 Lees meer Trend Trek de aandacht met je muren! De bekleding van je muren, draagt bij aan een betere beleving en sfeer in jouw horecazaak. Haal... november 25, 2020 Lees meer Trend Laat zien wat je in huis hebt! Afkijken bij de gerechten van de buren en daarop je keuze baseren is even niet meer mogelijk.... november 12, 2020 Lees meer Trend Latijns Amerikaans afhaal en/of bezorg gerechten In een tijdperk waarin afhalen en bezorgen belangrijker is dan ooit, zien wij dat het onderscheidend vermogen... november 12, 2020 Lees meer Trend Deze wijn past perfect bij uw bestelling – Upselling Extra omzet genereren heb je vaak zelf in de hand. Door middel van upselling kan je ervoor... november 12, 2020 Lees meer Trend Wilt u daar iets lekkers bij? – Upselling Extra omzet genereren heb je vaak zelf in de hand. Door middel van upselling kan je ervoor... november 12, 2020 Lees meer Trend Gap tussen horeca en retail vervaagt Uiteten in de supermarkt. Met de retail die zich steeds meer richting de horeca beweegt waren we... november 12, 2020 Lees meer Trend Restaurant beleving in huis De feestdagen staan om de hoek. Mogen we de deuren openen of moeten we gesloten blijven? Wat... november 12, 2020 Lees meer Laad meer