fbpx

BOTTOMS UP

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Vrijdag: 02-02-18

#TIP – Time for beer! Bier aan tafel is een groeiend fenomeen. Doordat er steeds meer verschillende biersmaken, combinaties en brouwerijen uit de grond schieten ontstaat er een overvloed aan nieuwe speciaalbieren. Vandaar dat steeds meer horecabedrijven een bierproeverij aanbieden waarbij gastronomische gerechten worden gecombineerd met een bijpassende selectie speciaalbieren. Denk bijvoorbeeld aan een 6 gangenmenu waarbij je naast elke gang een glas met een speciaalbiertje kunt serveren- #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


 

Laatste artikelen

De ergonomische spoelkeuken

Rhima Het vinden en behouden van personeel is lastiger dan ooit. In de afwaskeuken wordt vaak keihard gewerkt. En daarom verdienen afwasmedewerkers een werkomgeving waarin...

Evie Van Beerendonk – Restaurant Monarh

In deze blog benoemen wij Evie Van Beerendonk van Restaurant Monarh tot de TOPPR van de maand november. Zij is Maitre bij Restaurant Monarh
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop