fbpx

BOTTOMS UP

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Vrijdag: 02-02-18

#TIP – Time for beer! Bier aan tafel is een groeiend fenomeen. Doordat er steeds meer verschillende biersmaken, combinaties en brouwerijen uit de grond schieten ontstaat er een overvloed aan nieuwe speciaalbieren. Vandaar dat steeds meer horecabedrijven een bierproeverij aanbieden waarbij gastronomische gerechten worden gecombineerd met een bijpassende selectie speciaalbieren. Denk bijvoorbeeld aan een 6 gangenmenu waarbij je naast elke gang een glas met een speciaalbiertje kunt serveren- #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


 

Laatste artikelen

Met elke kilo koffie plant je één boom

Café Intención Is duurzaamheid voor jouw horeca-zaak belangrijk? Maak dan kennis met het nieuwe schaduwbomenproject van Café Intención. Voor elke verkochte zak Café Intención Café...

Eilles Tee

J.J.Darboven Het thee assortiment van Eilles biedt zowel klassieke als trendgerichte theespecialiteiten. Alleen de fijnste theesoorten van de beste theetuinen voldoen aan de hoge eisen...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg