fbpx

BOTTOMS UP

[rev_slider alias=”toevoegen”]

Vrijdag: 02-02-18

#TIP – Time for beer! Bier aan tafel is een groeiend fenomeen. Doordat er steeds meer verschillende biersmaken, combinaties en brouwerijen uit de grond schieten ontstaat er een overvloed aan nieuwe speciaalbieren. Vandaar dat steeds meer horecabedrijven een bierproeverij aanbieden waarbij gastronomische gerechten worden gecombineerd met een bijpassende selectie speciaalbieren. Denk bijvoorbeeld aan een 6 gangenmenu waarbij je naast elke gang een glas met een speciaalbiertje kunt serveren- #TIPPR @ AppStore www.tippr.nl/app

 

  


 

Laatste artikelen

TOPPR van de maand juni: Kamel Aouichaoui – Floor Manager bij Pavarotti in Den Haag

TOPPR van de maand juni is Kamel Aouichaoui (66), Floor Manager bij restaurant Pavarotti in het Haagse Kijkduin. Als de trotse drager van de titel...

A table gerechten

Ardo In een tijd waarin keukenpersoneel schaars is en de vraag naar snelle oplossingen toeneemt, biedt Ardo een assortiment bereide groenten dat perfect inspeelt op...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg