fbpx

4 stappen voor een duurzaam menu

QSTA

Een duurzame menukaart samenstellen vergt iets meer denkwerk dan normaal, maar door dit extra denkwerk doe jij wat terug voor onze planeet. En niet alleen draag jij zo jouw (groene) steentje bij, het biedt ook andere mogelijkheden.

Je kan deze duurzame implementaties gebruiken als marketing-tool, en zo nieuwe klanten aantrekken. Win-win dus. Benieuwd hoe je een duurzame menukaart kan samenstellen? Lees dan ons stappenplan en ga voor een stapje groener!

Kom direct in contact

  https://qsta.nl/nl_nl/blog/item/maak-in-4-stappen-je-menukaart-nog-duurzamer-4029/   info@qsta.nl   +310884015000

https://social.tippr.nl/4-stappen-voor-een-duurzaam-menu

Laatste artikelen

High Tea: Een Boost voor de Horeca

Een high tea kan je horecazaak tijdens rustige middaguren extra gasten trekken, waardoor de bezettingsgraad stijgt. Door reserveringen biedt dit evenement een stabiele inkomstenbron...

Hé ondernemer, verdien nu geld met je parkeerplekken!

Orange Charging Heb je laadpalen bij jouw onderneming? Dit is de vraag die steeds meer gasten stellen bij het reserveren van een restaurant of bij het...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg