fbpx

4 stappen voor een duurzaam menu

QSTA

Een duurzame menukaart samenstellen vergt iets meer denkwerk dan normaal, maar door dit extra denkwerk doe jij wat terug voor onze planeet. En niet alleen draag jij zo jouw (groene) steentje bij, het biedt ook andere mogelijkheden.

Je kan deze duurzame implementaties gebruiken als marketing-tool, en zo nieuwe klanten aantrekken. Win-win dus. Benieuwd hoe je een duurzame menukaart kan samenstellen? Lees dan ons stappenplan en ga voor een stapje groener!

Kom direct in contact

  https://qsta.nl/nl_nl/blog/item/maak-in-4-stappen-je-menukaart-nog-duurzamer-4029/   info@qsta.nl   +310884015000

https://social.tippr.nl/4-stappen-voor-een-duurzaam-menu

Laatste artikelen

Waarom is Patisserie Onmisbaar in de Horeca

In de horeca is het vieren van een memorabele momenten net zo belangrijk als het serveren van heerlijke gerechten. Patisserie speelt hierbij een cruciale...

Transformeer Je Restaurant met No-Waste Praktijken!

In de moderne samenleving zien we een groeiende beweging naar het minimaliseren van voedselverspilling. Deze beweging wordt niet alleen omarmd door innovatieve startups en...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg