fbpx

4 stappen voor een duurzaam menu

QSTA

Een duurzame menukaart samenstellen vergt iets meer denkwerk dan normaal, maar door dit extra denkwerk doe jij wat terug voor onze planeet. En niet alleen draag jij zo jouw (groene) steentje bij, het biedt ook andere mogelijkheden.

Je kan deze duurzame implementaties gebruiken als marketing-tool, en zo nieuwe klanten aantrekken. Win-win dus. Benieuwd hoe je een duurzame menukaart kan samenstellen? Lees dan ons stappenplan en ga voor een stapje groener!

Kom direct in contact

  https://qsta.nl/nl_nl/blog/item/maak-in-4-stappen-je-menukaart-nog-duurzamer-4029/   info@qsta.nl   +310884015000

https://social.tippr.nl/4-stappen-voor-een-duurzaam-menu

Laatste artikelen

Premium Pils met een bewuste prijs

Horecabier Als horecaondernemer betaal je tegenwoordig onnodig veel voor een fust bier. Hierdoor worden jouw marges kleiner en zijn de meeste horecagelegenheden genoodzaakt om de...

Trend 6: Klimaat impact

De stikstofcrisis is ons niet vreemd en heeft gevolgen voor de natuur, het dagelijks leven en groepen mensen en dieren.      Gasten hechten steeds...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop