fbpx

VAN BOS TOT BORD

 

Maandag: 30-10-17

tippr.nl#TIP – Het wildseizoen is één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Er is gebleken dat mensen tegenwoordig namelijk liever een stukje vers, puur en onbewerkt scharrelvlees eten dan het bewerkte vlees uit de supermarktschappen. In principe kun je het hele jaar verschillende soorten wild serveren, maar het vastgestelde wildseizoen is van 15 oktober tot 31 december. De verschillende stukken wild hebben uiteenlopende smaken en en voegen vaak een extra dimensie toe aan je najaarsgerechten. -#TIPPR @ AppStore 

Laatste artikelen

Horeca omzet in januari

Na een drukke december maand is het weer januari, een maand die bekend staat als een vrij rustige maand. Om toch extra omzet binnen...

Horeca TOPPR gezocht ?

De Horecava is weer afgelopen. Tijdens deze beurs hebben wij vele horeca-toppr’s een podium gegeven. Zonder deze TOPPR’s zou de ‘huiskamer van Nederland’ namelijk...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.