fbpx

VAN BOS TOT BORD

 

Maandag: 30-10-17

tippr.nl#TIP – Het wildseizoen is één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland. Er is gebleken dat mensen tegenwoordig namelijk liever een stukje vers, puur en onbewerkt scharrelvlees eten dan het bewerkte vlees uit de supermarktschappen. In principe kun je het hele jaar verschillende soorten wild serveren, maar het vastgestelde wildseizoen is van 15 oktober tot 31 december. De verschillende stukken wild hebben uiteenlopende smaken en en voegen vaak een extra dimensie toe aan je najaarsgerechten. -#TIPPR @ AppStore 

Laatste artikelen

V2C Barrel Aged Gin

V2C Dry Gin Het verhaal van V2C Gin begint met de naam, Victor de Stuersstraat 2c: V2C. Het adres waar vier vrienden uit Maastricht op...

Een wereld van aandacht

Hanos HANOS wil iedere dag een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten. Dat is waar het bij ons om draait. Daar krijgen we...
Advertismentspot_img

Op de hoogte blijven van de laatste trends in de horeca?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.

0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leegTerug naar de shop